poniedziałek, 5 sierpnia 2013

*242*

miętowa owsianka z jabłkiem, agrestem, malinami i namoczonymi jagodami goji

18 komentarzy:

  1. Dodajesz świeżą miętę czy jak ? :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. tak, gotuję ze świeżymi liśćmi mięty :)

      Usuń
  2. Świeża mięta w taką pogodę to jest to! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam dodatek mięty :) Bardzo orzeźwia.

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie znam mięty w owsiance, właśnie przeszła mi myśl wykorzystania miętowej herbatki jako składniku śniadania... Chociaż... Lepsza prawdziwa mięta!

    OdpowiedzUsuń
  5. Z miętą jest pyszna! Ostatnio jeszcze z jabłkiem robiłam :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ja teraz dodaje listki mięty do wady. Świetnie orzeźwia w takie upalne dni :) Ale takim śniadankiem miętowym też bym nie pogardziła :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Namoczone jagody goji są o wiele lepsze ! :)
    Pyszne dodatki :>

    OdpowiedzUsuń
  8. Hah, u mnie też dzisiaj na miętowo :) Ale twoja prezentuje się piękniej i tak kremowo!

    OdpowiedzUsuń
  9. Miętowa?
    Brzmi genialnie! Miete uwielbiam, może też zacznę dodawać jej liście?:)

    OdpowiedzUsuń
  10. Jak miętowa to z pewnością orzeźwiająca:)

    OdpowiedzUsuń
  11. śliczne zdjęcie, ta owsianka taka pyszna *-*

    OdpowiedzUsuń
  12. Orzeźwiająca i ładnie wygląda z tymi kolorkami :)

    OdpowiedzUsuń
  13. genialna! gęsta, orzeźwiająca, do tego malinki ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. miętowej jeszcze nie jadłam, ale pora to zmienić:)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...