a więc czekamy na podsumowanie! :) a w międzyczasie zachwycamy się jaglanką :)
Ile jaglanek dziś! A ja swoja w pudełku z drugim śniadaniem mam ;€
Podbają mi się te naczynia z Luminarcu, chociaż nie jestem pewna, czy to akurat na pewno ta miseczka, którą niedawno widziałam...Podsumuj pięknie i zaprezentuj nam koniecznie!:)
Bardzo dostojnie wygląda ta jaglanka ;) A podsumowanie bardzo chętnie poczytam
U mnie dzisiaj również jaglanka z bananem :) Ale takiej wersji uprażonej na maśle jeszcze nie jadłam.
Cynamon! Zdecydowanie najlepsze towarzystwo dla banana! :) I jeszcze awokado, dopełnienie całości :)
Więc czekam na podsumowanie :)A co do awokado - jakoś się z nim nie lubię :P
uwielbiam połączenie banana i awokado :)
sporo dziś jaglanek widzę, a co jedna to smaczniejsza :)
Hmm, na maśle chyba jeszcze nie próbowałam jej prażyć :P W smaku na pewno się zmienia, a w konsystencji jest jakaś widoczna różnica? :)
nie, zmienia sie tylko smak, na lepszy!
awokado! mogłabym jeść łyżkami :) tym bardziej w połączeniu z bananem
U mnie jest 21 ostatnie :D Chyba wezmę udział, na wcześniejsze się nie załapałam :P Czekam na podsumowanie :) Awokado <3
Ja równierz czekam :) Podprażona jaglanka brzmi ciekawie - spróbuję, spróbuję na pewno.
*również
gdyby nie awokado to brałabym od razu ;D
a więc czekamy na podsumowanie! :) a w międzyczasie zachwycamy się jaglanką :)
OdpowiedzUsuńIle jaglanek dziś! A ja swoja w pudełku z drugim śniadaniem mam ;€
OdpowiedzUsuńPodbają mi się te naczynia z Luminarcu, chociaż nie jestem pewna, czy to akurat na pewno ta miseczka, którą niedawno widziałam...
OdpowiedzUsuńPodsumuj pięknie i zaprezentuj nam koniecznie!:)
Bardzo dostojnie wygląda ta jaglanka ;) A podsumowanie bardzo chętnie poczytam
OdpowiedzUsuńU mnie dzisiaj również jaglanka z bananem :) Ale takiej wersji uprażonej na maśle jeszcze nie jadłam.
OdpowiedzUsuńCynamon! Zdecydowanie najlepsze towarzystwo dla banana! :) I jeszcze awokado, dopełnienie całości :)
OdpowiedzUsuńWięc czekam na podsumowanie :)
OdpowiedzUsuńA co do awokado - jakoś się z nim nie lubię :P
uwielbiam połączenie banana i awokado :)
OdpowiedzUsuńsporo dziś jaglanek widzę, a co jedna to smaczniejsza :)
OdpowiedzUsuńHmm, na maśle chyba jeszcze nie próbowałam jej prażyć :P
OdpowiedzUsuńW smaku na pewno się zmienia, a w konsystencji jest jakaś widoczna różnica? :)
nie, zmienia sie tylko smak, na lepszy!
Usuńawokado! mogłabym jeść łyżkami :) tym bardziej w połączeniu z bananem
OdpowiedzUsuńU mnie jest 21 ostatnie :D Chyba wezmę udział, na wcześniejsze się nie załapałam :P
OdpowiedzUsuńCzekam na podsumowanie :)
Awokado <3
Ja równierz czekam :) Podprażona jaglanka brzmi ciekawie - spróbuję, spróbuję na pewno.
OdpowiedzUsuń*również
Usuńgdyby nie awokado to brałabym od razu ;D
OdpowiedzUsuń