poniedziałek, 9 grudnia 2013

*313* jaglana

uprażona na maśle i mleku kasza jaglana z bananem i cynamonem, podana z awokado

ostatnie grand prix wczoraj biegłam, wiecie? za niedługo postaram się zrobić podsumowanie całego cyklu :)

16 komentarzy:

  1. a więc czekamy na podsumowanie! :) a w międzyczasie zachwycamy się jaglanką :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Ile jaglanek dziś! A ja swoja w pudełku z drugim śniadaniem mam ;€

    OdpowiedzUsuń
  3. Podbają mi się te naczynia z Luminarcu, chociaż nie jestem pewna, czy to akurat na pewno ta miseczka, którą niedawno widziałam...

    Podsumuj pięknie i zaprezentuj nam koniecznie!:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Bardzo dostojnie wygląda ta jaglanka ;) A podsumowanie bardzo chętnie poczytam

    OdpowiedzUsuń
  5. U mnie dzisiaj również jaglanka z bananem :) Ale takiej wersji uprażonej na maśle jeszcze nie jadłam.

    OdpowiedzUsuń
  6. Cynamon! Zdecydowanie najlepsze towarzystwo dla banana! :) I jeszcze awokado, dopełnienie całości :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Więc czekam na podsumowanie :)
    A co do awokado - jakoś się z nim nie lubię :P

    OdpowiedzUsuń
  8. uwielbiam połączenie banana i awokado :)

    OdpowiedzUsuń
  9. sporo dziś jaglanek widzę, a co jedna to smaczniejsza :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Hmm, na maśle chyba jeszcze nie próbowałam jej prażyć :P
    W smaku na pewno się zmienia, a w konsystencji jest jakaś widoczna różnica? :)

    OdpowiedzUsuń
  11. awokado! mogłabym jeść łyżkami :) tym bardziej w połączeniu z bananem

    OdpowiedzUsuń
  12. U mnie jest 21 ostatnie :D Chyba wezmę udział, na wcześniejsze się nie załapałam :P
    Czekam na podsumowanie :)
    Awokado <3

    OdpowiedzUsuń
  13. Ja równierz czekam :) Podprażona jaglanka brzmi ciekawie - spróbuję, spróbuję na pewno.

    OdpowiedzUsuń
  14. gdyby nie awokado to brałabym od razu ;D

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...