czwartek, 13 lutego 2014

*357*


maślana kasza jaglana na mleku z cynamonem i jabłkiem 
podana z dżemem borówkowym i awokado

14 komentarzy:

  1. tym śniadaniem wbijasz się stuprocentowo w moje smaki. i narobiłaś mi ochoty na dżem :)

    OdpowiedzUsuń
  2. jaglana i u mnie :D
    pysznie, pysznie, ale zamiast awokado podwójna porcja dżemu dla mnie!

    OdpowiedzUsuń
  3. masło idealnie podkreśla smak jaglanki, też lubię je do niej dodawać :)

    OdpowiedzUsuń
  4. przepięknie podane, ta łyżka mnie urzekła.. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Dawno nie jadłam jaglanki ;) A ten dżemor borówkowy ma śliczny kolor!

    OdpowiedzUsuń
  6. Cynamon, jabłko, maślana kasza, pyszota !
    A dżemu borówkowego nigdy nie probowałam :O Kce ! :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Zajedwabiscie fajna łyżka:D

    OdpowiedzUsuń
  8. Jabłko + cynamon = duet idealny :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Piękne zdjęcie! :) Widzę, że lubisz awokado, tak jak ja! :)

    OdpowiedzUsuń
  10. smak jaglanej + idealne połączenie jabłka i cynamonu = niebo w gębie.

    OdpowiedzUsuń
  11. czy można prosić o przepis ? ;)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...