środa, 2 kwietnia 2014

*385*

mleczna kasza jęczmienna z pomarańczą,
 syropem klonowym i ricottą

11 komentarzy:

  1. Kaszę jeczmienna lubię , ta wersja musiala byc super ciekawa <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Tak, tak, bardzo tak <3 Kasza jęczmienna jest przepyszna, do tego w tkim towarzystwie :)

    OdpowiedzUsuń
  3. rewelacyjne połączenie :) dziś ricotta kusi ze wszystkich stron, i ja mam jeszcze ostatnią łyżkę w lodówce!

    OdpowiedzUsuń
  4. kombinacja idealna, tyle tylko napiszę. :)

    OdpowiedzUsuń
  5. jak to mleczna? :D

    OdpowiedzUsuń
  6. nigdy nie jadłam na słodko, pokuszę się :D

    OdpowiedzUsuń
  7. jak ja lubie tą kaszę. tak prosto podana, a zachwyca smakiem!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...