niedziela, 7 kwietnia 2013

*122*

tosty francuskie z chleba alpejskiego z serkiem wiejskim, pomidorem i bazylią; cukinia, zielona cebulka, kawa cykoriowa z mlekiem

23 komentarze:

  1. wytrawnie, a jadnak wciąż pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. dobre śniadanko biegacza dobree,dawno nie jadłam tostów francuskich :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Nie ma to jak tosty w niedzielny poranek <3 Pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie jadłam jeszcze tostów francuskich w wersji wytrawnej, a u Ciebie kuszą.. trzeba wypróbować ;

    OdpowiedzUsuń
  5. Pomidor z bazylią, w dodatku tosty francuskie... Co za śniadanie!

    OdpowiedzUsuń
  6. Nigdy nie jadlam tostow francuskich na słono! Gdzie ja oczy miałam?!
    Brzmi fantastycznie!;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Hm, na wytrawnie, wyglądają pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. wiosna na talerzu ^^
    dziękuję za namiary :D

    OdpowiedzUsuń
  9. takie włoskie tosty francuskie (:D) - pycha!

    OdpowiedzUsuń
  10. Pysznie i bardzo wiosennie :)

    OdpowiedzUsuń
  11. francuskie tosty wyglądają u ciebie pysznie,zdrowo, kolorowo - tak wiosennie ;) wiejski <3
    miłej niedzieli ;*

    OdpowiedzUsuń
  12. Chleb alpejski? Nie jadłam, ciekawa jestem jak smakuje :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Wow, prezentują się baaardzo atrakcyjnie!

    OdpowiedzUsuń
  14. Ten chlebek baaardzo zachęcający ;)

    OdpowiedzUsuń
  15. uwielbiam tosty francuskie! :))

    OdpowiedzUsuń
  16. Nigdy nie jadła alpejskiego;P
    Tosty wyglądają bardzo smacznie:)

    OdpowiedzUsuń
  17. a ja do tej pory wytrawnych francuskich nie próbowałam, wiele jeszcze przede mną:D

    OdpowiedzUsuń
  18. Zjadłabym takie francuskie z takimi dodatkami! :) Pychotka!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...