poniedziałek, 14 października 2013

*272*

twarożek z orzechami laskowymi, jabłkiem i ryżem preparowanym prażonym z tahini i syropem z agawy


Wczoraj było sympatyczne bieganie na kolejnej edycji Grand Prix Pionki. Obiecuję już wkrótce relację, na razie powiem tylko, że wywalczyłam (ku swemu ogromnemu zdziwieniu) sobie miejsce pierwsze w kastegorii! A niedzielne popołudnie spędzone w doborowym towarzystwie biegaczy - aż nie chce się wracać do rzeczywistości. 

11 komentarzy:

  1. Tahini, orzechy, syrop... Wszystko, co lubię, wiesz? To jedna z lepszych kompozycji smakowych, jakie widziałam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. o tahini , była u mnie wczoraj na placku, tak dawno nie jadłam, ze jeszcze bardziej miałam ochotę na jej smak :) bardzo smakowity miks z twarozkiem :)
    nie ma to jak mile spędzony czas z dobrymi znajomymi :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Gratulacje! :*
    Uwielbiam twarożek z takimi dodatkami :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Podoba mi się ta propozycja. Serio! Aż się sama sobie dziwię:D
    Pierwsze miejsce! Z pewnością zasłużone:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Tahini z ryżem preparowanym! To super pomysł!! Świetne :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Gratuluję!! :)
    Ten ryż z tahini musi być obłędny ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Uwielbiam takie twarożki i różne jogurty z dodatkami :) I ten ryż, świetny pomysł :)

    OdpowiedzUsuń
  8. omomom! Ten twarożek to moje marzenie, haha :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Ile twarogu uzylas? :) i jakiego?

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...