naleśniki z domowym kremem daktylowym z cynamonem; twarożkiem z miodem; syropem klonowym i jabłkiem
Krem datylowo cynamonowy:
400 g daktyli
1 szkl wody
1 łyżeczka cynamonu
Datyle kroimy na mniejsze kawałki, zalewamy szklanką wrzątku i odstawiamy na 6-8 godzin, aby zmiękły. Następnie wszystko razem blendujemy. Przechowujemy w szklanym naczyniu w lodówce
Ach, no są i naleśniki i ten cudowny krem <3 Musi być przepyszny. Może zmieszaj część z tahini, to będziesz mieć i taki chałwowy :D
OdpowiedzUsuńo tym samym pomyślałam ;)
UsuńChodzą za mną naleśniki od kilku dni a tu takie u Ciebie *.* Idealne :)
OdpowiedzUsuńCzekam na relację!
Ile naleśników ;D
OdpowiedzUsuńUwielbiam ten krem daktylowy <3
OdpowiedzUsuńczekam na medal xD
OdpowiedzUsuńPoproszę o naleśnika z kremem daktylowym!
OdpowiedzUsuńchcę.ten.krem.
OdpowiedzUsuń<3
to TE daktyle :D?
OdpowiedzUsuńpyszne naleśniki i krem daktylowy? piszę się na to ! chętnie zrobię ten krem :)
OdpowiedzUsuńczekam na relacje :*
cudowne :) uwielbiam daktyle :)
OdpowiedzUsuń