piątek, 25 października 2013

*277* naleśniki drożdżowe

naleśniki drożdżowe z bananowym serkiem kozim, masłem orzechowym i bananem


Tym, którzy do ciast naleśnikowego nie odważyli się jeszcze dodać drożdży - polecam. Są delikatne, puchate, doskonale się je przewraca - same plusy. A serek kozi z rozgniecionym bananem to istne słodko-słone połączenie (;

17 komentarzy:

  1. "Doskonale się je przewraca" - przekonałaś mnie :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dokładnie to samo miałam napisać!:))

      A już słodko-słony twarożek z bananem... poezja!

      Usuń
  2. Bardzo lubię takie nalesniki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Przepis mam zapisany od dawna, a zabrać się nie mogę :(

    Serek kozi <3

    OdpowiedzUsuń
  4. Haha a ja przeczytałam na początku : ''kozim masłem orzechowym''
    I tak sie zastanawiałam :D
    Naleśniki wyglądają cudnie :3

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam ten posmak drożdży w takich naleśnikach...

    OdpowiedzUsuń
  6. Drożdżowych jeszcze nie jadłam. Prezentują się doskonale :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Kozi twarożek uwielbiam! Więc z bananem też mi z pewnością zasmakuje :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Na pewno wypróbuję patent z drożdżami :) Skoro tak zachwalasz, definitywnie coś musi w nich być. I jeszcze ten bananowy serek... Yay, mogę się wprosić następnym razem? :D

    OdpowiedzUsuń
  9. sól i banan to moje uzależnienie! poszukam tego serka ;>

    OdpowiedzUsuń
  10. w takim razie, chętnie spróbuję ! zapach drożdży też mnie do tego zachęca :) smacznie je nadziałaś ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Drożdżowe są u mnie na liście! :) Świetnie je podałaś :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Dodałaś suche czy świeże drożdże ? :>

    OdpowiedzUsuń
  13. Jeszcze takiego ciasta naleśnikowego nie robiłam, ale spróbuję, skoro piszesz że warto :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...