czwartek, 23 stycznia 2014

*341*

owsianka z jabłkiem, cukrem trzcinowym i masłem


Trzy razy zamieszana, z byle jak wkrojonym jabłkiem, przypalona, a pyszna. Chyba mogę zaliczyć te ćwiczenia teraz. 

14 komentarzy:

  1. lubię takie owsianki, masło i takie zdjęcia też. fajnie tu dzis :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Widzę, że dziś klasyka opanowała blogosferę! Ale przekonuje mnie to.
    Trzymam kciuki :*

    OdpowiedzUsuń
  3. Jabłko + cukier trzcinowy to niebiańskie połączenie. Powodzenia! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale sie to masło musiało roztopic <3

    OdpowiedzUsuń
  5. muszę spróbowac takiej smażonej owsianki ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Te ''perełki'' z cukru wyglądają ślicznie - po takim śniadaniu na 100& dasz radę ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. U mnie też owsianka i jabłko :) Twoja propozycja bardzo smaczna :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Te połączenie w owsiance jest genialne , niby takie banalne, ale jednak :D *.*

    OdpowiedzUsuń
  9. mogłabym patrzeć i patrzeć na tą owsiankę. i jeść i jeść też

    OdpowiedzUsuń
  10. Przez ten cukier owsianka skojarzyła mi się trochę z kruszonką:)

    OdpowiedzUsuń
  11. masło i cukier na gorącej owsiance <3 bardzo TAK!

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...