poniedziałek, 27 stycznia 2014

*344*

pełnoziarniste naleśniki z domowymi powidłami śliwkowymi i masłem orzechowym
podane z awokado i twarożkiem

17 komentarzy:

  1. naleśniki i naleśniki - w te ferie zjadłam ich już tak dużo, ale...nigdy mi się nie znudzą :)
    domowe powidła muszą smakować świetnie, poza tym nic nie zastąpi twarożki do naleśników - najsmaczniej :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. a moja babcia robi powidła śliwkowe z kakao- smak podobny do smaku nutelli tylko 100000 x lepszy :) ♥

      Usuń
  2. A ja sobie nie wyobrażam powideł, dżemów, konfitur innych niż domowe. Dla mnie słowo 'powidła' samo przez się oznacza już te swojego wyrobu, takich kupnych to chyba nawet nie jadłam ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Najlepsze nadzienie ! Uwielbiam takie - smak dzieciństwa :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Rewelacja, takie minimalistyczne trochę ;)
    www.foodandphoneaddicted.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. ale genialne połączenie, do powtórki! rozpływam się na samą myśl o tych powidłach... a jeszcze połączonych z masłem

    OdpowiedzUsuń
  6. domowe powidła są najlepsze ;) jeszcze w naleśnikach, to już w ogóle niebo! i to pyszne masełko orzechowe ;>

    OdpowiedzUsuń
  7. masło orzechowe i powidła śliwkowe - bardzo smaczna kompozycja! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Mniam , super się prezentują :) !

    OdpowiedzUsuń
  9. ciekawi mnie ten przepis na jaglane brownie o którym u mnie wspomniałaś... wrzuć jak będziesz miała chwilę :>

    OdpowiedzUsuń
  10. powidła śliwkowe + masło orzechowe to moje love ;D
    poza tym jakiś bum dziś na dodatek masła do śniadania- widać że promocja w Lidlu była :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Kocham naleśniki, a w takim wydaniu to już pełen luksus ;)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...