sobota, 13 lipca 2013

*219*

budyniowa miętowa owsianka z jabłkiem, truskawkami, czereśniami, masłem orzechowym i orzeszkami ziemnymi

14 komentarzy:

  1. miętowa jest pyszna, szczególnie z truskawkami :)

    OdpowiedzUsuń
  2. ciekawe polączenie :) musze w końcu spróbować miętowej :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Jaka cudowna konsystencja! To jest nawet lepsze od łychostajności!

    OdpowiedzUsuń
  4. miętowa owsianka? Zaskoczenie, ale brzmi kusząco :)

    OdpowiedzUsuń
  5. te owoce i masło orzechowe -to uwielbiam w owsiance <3
    miłego dnia ;*

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale połączenie smaków, super! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Co ty Sylwia zrobisz, jak się truskawki skończą, co? :P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Będę zżerać dżemy truskawek, już zrobiłam :3 jeszcze tylko muszę do zamrażalki owoce upchać, żeby wyjadać przez cały rok :D

      Usuń
  8. pycha! wszystko co kocham w jednej miseczce:)

    OdpowiedzUsuń
  9. wow :) po prostu dodalas swieza miete?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wieczorem zalałam 1/2 szklanki gorącą wodą, dorzuciłam świeżą miętę, zaparzyłam i zalałam płatki. Rano dodałam mleko i zagotowałam. Boska jest, naprawdę polecam, mocno orzeźwia :)

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...