piątek, 18 października 2013

*275*

owsianka z jabłkiem, cukrem trzcinowym i stopionym masłem

14 komentarzy:

  1. Wszystko się rozpływa, a więc wszystko w tej owsiance kusi. Uwielbiam dodatek stopionego masła w owsiance, dzięki niemu jest naprawdę kremowa :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jej, uwielbiam takie smaki! Ciepłe, gęste, słodkie ... Idealne! :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Owsianka z jabłkiem to jedna z moich ulubionych :) Pychotka!

    OdpowiedzUsuń
  4. Z jabłkiem najlepsza :D Stopione masło dopełniło całość :)

    OdpowiedzUsuń
  5. owsianki z jabłkiem są mega, bo zawsze wychodzi duża porcja :D
    ciągle zapominam żeby spróbować owsianki z masłem!

    OdpowiedzUsuń
  6. Masło i cukier trzcinowy wspaniale pasują do owsianki !

    OdpowiedzUsuń
  7. wygląda perfekcyjnie, jak na tę jesienną pogodę... :)

    http://lets-breathe-deeper.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  8. Owsianka i jabłko to zgrany duet :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Genialne skomponowana :) Też mam ochotę, a przez Ciebie wzrosło o jakieś 100% :P

    OdpowiedzUsuń
  10. o takie owsiance teraz zamarzyłam, jest prosta i chyba jedna z najsmaczniejszych :) koniecznie z cynamonem <3

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...