czwartek, 12 grudnia 2013

*316*

kasza jęczmienna na maśle i mleku, duszonym jabłkiem z przyprawami, podana z jagodami goji, domowym dżemem brzoskwiniowym i syropem klonowym

13 komentarzy:

  1. Muszę w końcu kupić sobie syrop klonowy ! Ale ta cena :<

    OdpowiedzUsuń
  2. Tej kaszy na słodko jeszcze nie jadłam. Bardzo apetycznie wygląda zawartość tej miseczki :)

    OdpowiedzUsuń
  3. bardzo lubię kaszę jęczmienną, pysznie ją połączyłaś, do powtórzenia :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Kasza jęczmienna? Zbyt długo czasu minęło od ostatniego razu, kiedy wylądowała u mnie w miseczce (na talerzu?). Na pewno do niej wrócę.

    OdpowiedzUsuń
  5. masło i syrop klonowy, o maaaamo :D

    OdpowiedzUsuń
  6. nie jadłam tej kaszy, wielu jeszcze nie jadłam swoją drogą. jednak z takimi dodatkami nie mogła nie smakować! tym bardziej z moim ulubionym klonowym, no i tym domowym dżemem <3

    OdpowiedzUsuń
  7. Muszę się zaopatrzyc w jęczmienną. Zapomniałam o niej, a przecież jest pyszna!

    OdpowiedzUsuń
  8. jęczmienną na mleku robiła mi mama! taką bez dodatków, czystą, aż mi się zachciało ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Też mam ten syrop :) Pyszności w miseczce, dawno nie jadłam jęczmiennej!

    OdpowiedzUsuń
  10. kasza jęczmienna jest pyszna :D Jak ja lubię takie połączenia :)

    OdpowiedzUsuń
  11. mleczno-maślane śniadanie, mmmm, na samą myśl robię się głodna! :)

    OdpowiedzUsuń
  12. dobre, zdrowe, idealne na chłodne poranki:)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...