piątek, 3 stycznia 2014

*325*

gofry pełnoziarniste z płatkami owsianymi podane z jabłkiem, cynamonem, ricottą i syropem klonowym


dosłowni zbyt jesteśmy.

11 komentarzy:

  1. Idealne połączenie ! Wprost stworzone dla siebie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. a mi często tej dosłowności brakuje.

    gofry cudnie chrupiąco wyglądają!

    OdpowiedzUsuń
  3. Ależ dawno nie jadłam gofrów. I jeszcze ta ricotta... <3

    OdpowiedzUsuń
  4. ja nie potrafię być dosłowna. nigdy nie umiem powiedzieć wprost.
    ostatnio gofry jadłam latem, narobiłaś mi strasznej ochoty :)

    OdpowiedzUsuń
  5. pyszne połączenie smaków i świetne gofry :) dobry patent na dodanie jeszcze płatków owsianych, a ricotta i syrop klonowy to jedno z najlepszych zestawień :)

    OdpowiedzUsuń
  6. dosłownie to za prosto. lepiej sobie pokomplikować ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Śliczne gofry i cudowne połączenie c: Pychota!

    OdpowiedzUsuń
  8. Zjadłabym takie gofry. Wyglądają pysznie! :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...